Kedvenc hidratáló termékeim

Igaz, hogy már február vége fele járunk, de az időjárás nagyon csalóka mostanában. Amikor azt hinnénk, hogy közeledik a tavasz, jön egy nagy havazás, és újra itt a tél. Éppen ezért gondoltam, hogy így márciushoz közeledve is megosztom veletek a kedvenc termékeimet, amelyek megmentették a bőrömet a téli hidegben.

Az első kedvencem az ajkak ápolásáért felelős. A Forever Living Products egyik legnépszerűbb terméke az Aloe Lips. Napközben is többször felkenem, de a leglátványosabb változást éjszaka érem el vele. Ha este használom, reggelre nagyon szép, puha ajkakat varázsol, és utána napközben is könnyebb ezt az állapotot fenntartani. Igaz, picivel drágább, mint egy átlagos ajakápoló, de ez a termék szerintem egyáltalán nem mondható átlagosnak, évek óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezen a linken megtaláljátok. Ha nem Németországba rendeltek, akkor a rendelést a következő email címen tegyétek meg: agnes.schmidt@online.de.

A második terméket Tihanyban vettem. A Yamuna magyar natúrkozmetikum szőlőmagolajos testvaját én legtöbbször a kezemre szoktam használni. Nagyon jól hidratál, és az illata… valami fenséges! Kár, hogy az illatot a képpel együtt nem tudom megmutatni nektek, mert tényleg hihetetlenül jó.

Ezzel a termékkel már nagyobb eséllyel találkozhattatok, mint az első kettővel. A Neutrogena kézkréméről van szó (az enyém még karácsonyi csomagolásban). Drogériákban és több boltban is kapható. Amikor tényleg nagyon kiszárad a kezem, és semmilyen krém nem segít rajta, akkor mindig ezt használom. Kicsit furcsa az állaga, és elsőre úgy tűnik, hogy soha nem szívja be a bőr, de elég gyors ez a folyamat.

Remélem, tudtam segíteni ezzel a bejegyzéssel, és nem fog ki rajtatok a tél!

// Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!