3 stílustipp // nőnapi fotózás

A mai bejegyzésemben egy újdonságot hozok nektek, ami eddig még nem szerepelt a blogon, de szeretném rendszeressé tenni. 3 stílustippet szeretnék megosztani veletek, ami könnyebbé teheti azokat a bizonyos “egy cuccom sincs, amit felvehetek” reggeleket. Tudom, hogy ez a poszt nem március 8-án lesz közzétéve a blogon, de aznap készült, úgyhogy szeretnék minden gyönyörű nőtársamnak boldog nők napját kívánni! Ne felejtsétek, hogy csodálatos és megismételhetetlen emberek vagytok, és legyetek erre büszkék!

Akár akarjuk, akár nem, az öltözködésünk nagyon is befolyásolja az emberekben rólunk kialakult vagy éppen kialakuló véleményt. A stílusunk, az éppen hordott szettünk az önkifejezésünk része is lehet. Én például szeretem a letisztult darabokat, a ‘business look’-ot, keverni a sportosabb és az elegáns viseletet. Szerintem fontos, hogy mindenki megtalálja a hozzá passzoló stílust, de erről egy különálló posztot lehetne írni.

Az első tippem az átmeneti időszakhoz tökéletes. Öltözködés szempontjából kedvenc évszakom a tavasz és az ősz, mert a rétegezés az egyik legjobb és legegyszerűbb módja egy mutatós outfit összeállításának.

Egy ‘statement’ vagyis mutatósabb, feltűnőbb kabát már az egész outfitet meghatározhatja. Az én esetemben ez a fehér és kék mintás kabát egy eléggé feltűnő darab, de még az ízléses keretek között. A nagy gallér része is ad még egy pluszt az összképhez. Ezt a kabátot pár éve vettem a Bershkában, sajnos szerintem már nem kapható, de nem is ez a lényeg. A saját stílusotok szerint válasszatok kabátot, szerintem mutatós lehet még leopárdmintás, vagy egy virágos is.

kabát: Bershka

Ebben az a legjobb, hogy bármilyen egyszerű szettet fel tud dobni a kabát, és egy ruhadarab köré tervezhetjük az outfitet, ami nagyon megkönnyíti és lerövidíti a reggeli készülődést.

Ez már rá is vezet a második tippemre, ami az alapdarabok viselete. Az én ruhatáram is tele van alapdarabokkal, egyszínű felsőkkel és nadrágokkal. Ezekből sokkal könnyebb szetteket összeállítani, mert egy mutatósabb ruhadarabbal(vagy akár kiegészítővel) egyből feldobható, mint az előzőekben a kabáttal.

felső: H&M

nadrág: H&M

Az utolsó stílustippem tárgya egy fehér cipő. Mindenkinek van fekete (vagy barna) cipője, vásárláskor mondván, ez mindenhez illik majd. Ezzel én is így voltam, egészen tavaly nyárig, amikor eldöntöttem, hogy beszerzek egy fehér sportcipőt. Hihetetlen, hogy mennyire fel tud dobni egy unalmas outfitet, szerintem próbáljátok ki. Igaz, kicsivel több időt kell a tisztításával tölteni, de megéri.

cipő: H&M

Remélem, tudtam segíteni ezekkel a tippekkel és ti is kipróbáljátok valamelyiket.

fotók: Uzonyi Gábor

// Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!