Variációk kis fekete ruhára

A mai bejegyzésben egy egyszerű kis fekete ruhát mutatok meg nektek 4 variációban. Szeretem azokat a ruhadarabokat, amelyeket többféleképpen lehet hordani időjárásnak, eseménynek, hangulatnak megfelelően. A rétegezést fogom ehhez használni, amiről már volt szó korábbi bejegyzésben. Nagyon könnyen fel lehet így dobni egy egyszerű darabot is, és úgy hordani, hogy minden alkalommal más hatást keltsen az összkép, ebből következik, hogy többször is tudom ezt a ruhát hordani anélkül, hogy unalmassá válna.

Az én kis fekete ruhám a H&M-ből van, azt hiszem 3000 forintért vettem. Letisztult, elegáns, de a rövidségéből adódóan annyira mégsem, így többféle eseményre is fel tudom venni más ruhadarabokkal kombinálva.

Az első variáció a legegyszerűbb, amikor úgy hordom a ruhát, ahogy van. Így is nagyon tetszik, a mély hátkivágás mutatós, és a lengesége miatt nyárra tökéletes. Ebben az esetben nem adtam az outfithez plusz ruhadarabot, ilyen esetekben a hajamat szeretem feltűnőbben megcsinálni, mint itt a nagy fonással.

A születésnapomra is ezt a ruhát választottam, de ezen a napon alávettem egy fehér blúzt, ezzel elegánsabbá téve a megjelenésemet. Akik követnek Instagramon tudják, hogy nálam mindig befutó egy szép, minimalista, fekete-fehér outfit.

A harmadik esetben valahogy tavasziasabbá akartam tenni ezt a fekete szoknyát, ezért egy nude-os, rózsaszínes hosszúujjú felsőt vettem alá, hogy ne csak feketében legyek. Nagyon megszerettem ezt az összeállítást, és többször is viseltem március-április hónapokban.

Végül egy ’casual’, vagyis kényelmesebb, nem túl kiöltözős szettben használtam fel a fekete szoknyámat, egy sima fehér rövidujjúval viselve. Ezt az outfitet is nagyon szeretem, és biztos fogom még hordani.

Ezzel a bejegyzéssel meg akartam mutatni nektek, hogy mennyivel jobb egyszerű, kombinálható darabokat vásárolni, mert nem csak költséghatékony, de a kreativitásomat is inkább kiélhetem így, hiszen újabb outfiteket találhatok ki más ruhadarabokkal párosítva, ezzel egyedivé, különlegessé téve a kinézetemet.

Remélem, tetszett a bejegyzés!

// Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!