Párizsi nők ihlette outfit

Pár hete teljesen beleszerettem a könnyed, de mégis hihetetlenül elegáns párizsi hangulatú öltözékbe, a vintage ékszerekbe, régi stílusú fotókba. Ez az életérzés ihlette a mai bejegyzésben bemutatott outfitet is.

A nem túl világos, nem túl sötét színű farmer minden felsővel jól mutat, én a jolly joker fehér blúzzal párosítottam, ami minden szettet feldob, és jó választás, ha nem tudjuk, mit vegyünk fel. Amikor megláttam a boltban, azonnal tudtam, hogy nem hagyhatom ott, mert nem egy egyszerű fehér blúz, elöl két csipkesáv fut végig rajta, ami szerintem nagyon bájossá és különlegessé teszi. Mivel még nincs túl meleg, egy fekete hosszúujjú felsőt választottam alá, ami nemcsak melegen tart, de a fehérrel kontrasztban stílusossá teszi az egész szettet. Az elengedhetetlen vörös szín a körmeimen jelenik meg, már egy előző bejegyzésben is írtam erről, hogy mennyire megszerettem, feldob minden semlegesebb színű outfitet.

Kiegészítők terén arany karika fülbevalót választottam, ami szerintem nagyon elegáns, és egy gyöngyökkel kirakott hajcsatot, teljesen odavagyok mostanában a gyöngyös dolgokért.

Ti kedvelitek ezt a párizsi stílust? Remélem, hogy tetszett a bejegyzés, és ihletet tudtok meríteni belőle.

// Kamilla

A fotókat Uzonyi Gábor készítette.






I N S T A G R A M





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Kövess Instagramon és Facebookon is!