Virágos fotózás

A mai bejegyzésben megint egy fotósorozatot hoztam nektek. Instagramon hoztam létre egy szavazást, hogy milyen témájú posztot szeretnétek látni, úgyhogy ha ki akarjátok fejezni a véleményeteket vagy szeretnétek behind the scenes fotókat látni, akkor bátran kövessetek ott is!

Ez a fotózás egy nagyobb projekt része, több sorozat fog készülni hasonló témában. Csak egy 30 perces kis fotózás volt Gáborral a kertben, semmi extra, és mégis, nekem annyira megtetszett, gondoltam, különálló bejegyzésben is megosztom veletek.

Középpontban a virágok állnak, több kompozícióban, hogy változatos képek születhessenek. Szerettem volna kiemelni, hogy jó fotókat nem csak különleges helyszíneken, nagy előkészületekkel vagy sok kellékkel lehet készíteni, hanem a legegyszerűbb környezetből is ki lehet hozni valami nagyon szépet.

Ha te is szeretnél jó fotókat magadról, de nem vagy jártas a modellkedésben, vagy szégyenlős vagy a kamera előtt, akkor valószínűleg találkoztál azzal a problémával, hogy nem tudod, mit csinálj a kezeiddel. Erre a legkönnyebb megoldás az, ha valamilyen tárgyat fogsz a kezedben, mint én itt a rózsákat, de lehet ez egy kávé is vagy egy táska.

Remélem, hogy tetszenek a képek, írjátok meg kommentben a véleményeteket vagy azt, hogy miről olvasnátok szívesen a legközelebbi bejegyzésben!

A fotókat Uzonyi Gábor készítette.

 
// Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!