Legutóbbi Instagram képeim

Sziasztok!

Gondoltam, elkezdek egy Instagram sorozatot itt, a blogon, amelyben megosztom veletek néhány bejegyzésemet az utóbbi időből.

A közösségi médián belül az Instagram a kedvenc platformom, mert kiélhetem a kreativitásomat, és még egyfajta emléktárként is funkcionál, vissza tudom nézni a szép pillanatokat. Nagyon sok időt töltök a képeim megtervezésével, a megvalósítással és az utómunkával is, hogy a számomra legtökéletesebb eredményt érhessem el. 2017 februárjában kezdtem el a fehér hátterű, inkább minimalista stílusú témát, amit mai napig csinálok, és úgy érzem, ezzel megtaláltam azt, ami igazán hozzám való. Sokatoknak talán furcsa vagy időpocsékolás egy ilyen Instagram témát végigvinni, és ennyi energiát belefektetni, de én nagyon élvezem, kicsit már olyan nekem, mint egy hobbi, és sok pozitív visszajelzést is kaptam már ezzel kapcsolatban.

Tavasszal átálltam a sok feketét megjelenítő képekről a virágos témára, ami nekem nagyon tetszik, és úgy látom, a követőimnek is. Ezekből a képekből szeretnék most veletek párat megosztani.

Kattints ide, ha szeretnéd megnézni az Instagram fiókomat.

// Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükKövess Instagramon és Facebookon is!