Black and gold

Ma egy újabb outfit fotósorozatot hoztam nektek, amit a golden hour alatt fotóztunk. Ez a napfelkelte utáni és naplemente előtti rövid időszak, amikor a napsugarak narancssárgásak, és a fények sokkal lágyabbak, mint amikor napközben süt a nap.

A szettemben is visszaköszön az arany szín, amit feketével párosítottam. Nemrég szereztem be ezt a New Balance sportcipőt, e köré terveztem az outfitet. Az alapkoncepciónk egy városi sorozat volt Budapest gyönyörű épületei között, bemutatva a naplemente előtti időszakot.

A felsőm tudom, hogy nem arany színű, de mivel a csipke részében fénylő fonalak is vannak, ezért kicsit hasonlónak tűnik az aranyhoz, legalábbis az én szememben. Egy sima fekete nadrággal párosítottam, és a New Balance 500-as sportcipőmmel, amibe már első nap beleszerettem. Karakteres, de mégis jól kombinálható, és nem utolsó sorban hihetetlenül kényelmes. Szokásomtól eltérően egy kicsi táskát vittem magammal estére, mindig a nagyobb táskámat választom, de a sétához ez sokkal kényelmesebb volt, és az arany lánccal még jobban illik az outfitemhez.

Felső: H&M

Nadrág: H&M

Cipő: New Balance 500 classic

Clutch: H&M

Fülbevaló: Bijou Brigitte

A fotókat Uzonyi Gábor készítette.

// Kamilla

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükKövess Instagramon és Facebookon is!