Monokróm outfit télre

A 2019-es év első bejegyzéseként egy téli összeállítást hoztam nektek, ami nagy kedvencem lett mostanában. Ha kicsit is érdekel titeket a divat, akkor ismerős lehet az érzés, hogy mindig újabb szetteken jár az eszed. Én így vagyok vele, szeretem frissíteni az öltözködésemet anélkül, hogy újabb ruhadarabokat vásárolnék, így a legtöbbet tudom kihozni a már meglévő darabokból. Úgy gondolom, hogy a stílusunk, az éppen viselt ruháink nagy szerepet játszanak a mindennapokban, mert akár akarjuk, akár nem, bizony mindenki ítél első látásra, hacsak tudat alatt is.

Véleményem szerint egy monokróm outfit elegánsabb megjelenést kölcsönöz, gondolom sokatok próbálta már a teljesen fekete szettet, ami mindig jó, ha éppen nem tudod mit vegyél fel. Idén tudatosan is próbálok színeket csempészni az öltözködésembe, nyáron kísérleteztem rózsaszínekkel, kékekkel, télire viszont a jó öreg szürke a kedvencem. A színfoltot a körmeimen lévő vörös szín adja, ami szintén újdonság nekem, de nagyon megszerettem, mert ad egy kis párizsi sikket az egyszerűbb szettekhez. Ez a szín minden bőr- és hajszínhez passzol, így bátran ajánlom, hogy ti is kísérletezzetek vele. A másik újdonság ez a paper bag stílusú nadrág a H&M-ből, ami egy elegánsabb fazon. Mindig azt gondoltam, hogy a vékony lábaimhoz csak a skinny farmer áll jól, sokat gondolkodtam, mielőtt megvettem ezt a nadrágot, de könnyen megszerettem, mert úgy elegáns, hogy lezser is egyben, valahogy magabiztosabbnak és stílusosabbnak érzem magam benne. Egy second hand pulóverrel kombináltam, ami az egyik legjobb vételem, nagyon sokszor hordtam már, és elegáns nadrággal kellemes kontrasztot ad.

Bónusz, hogy a hideg levegőn történő fotózás után beültünk a Good Morning Vietnamba egy pho levesre, feltétlenül próbáljátok ki, nagyon finom!

// Kamilla

A fotókat Uzonyi Gábor készítette.

 

 

 

I N S T A G R A M

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!