Egy hét outfitekben

A mai bejegyzés egy OOTW lesz, de kicsit rendhagyóbb, mert egy kisebb kísérletet osztok meg veletek, amit én végeztem. Ha te is olyan ember vagy, aki szeret stílusosan öltözködni, akkor ismerős lehet, hogy a reggeli készülődés legnagyobb részét az tölti ki, hogy próbálod kitalálni, mit is vehetnél fel aznap. Tapasztalataim szerint ez mindig sok időt vesz igénybe fáradt fejjel, és én is nagyon sokszor beleesem abba a hibába, hogy este azt gondolom, majd holnap úgyis kiválasztom mit veszek fel… Aztán persze az lesz belőle, hogy megint rohannom kell, mert késésben vagyok. Éppen ezért eldöntöttem, hogy egy hétig kipróbálom azt, hogy előre megtervezem az egész hétre a ruháimat, és reggelenként nem is kell gondolkodnom, mit vegyek fel, csak ránézek a listára.

Ennek a listának a kitalálása persze eltartott 20-30 percig, de ez még mindig kevesebb, mint amit egy hét alatt reggeli kétségbeesett kutatással töltenék. Meg kell, hogy mondjam, nagyon nyugodt reggeleim voltak. Mindig indulás előtt egy órával kelek, hogy biztos mindenre maradjon időm, de az előre kitalált szettekkel ez lecsökkent körülbelül 40 percre, ami szerintem nagyon jó. Valamint annak sem állt így fent a veszélye, hogy kínomban olyan szettbe bújok, amiben igazából nem is érzem olyan jól magam, ezzel kényelmetlenné téve a napomat.

Alapvetően iskolába, hétköznapokra nem szeretem túlgondolni az outfitemet, de persze szeretnék stílusos maradni, ezért főként alapdarabokat választok. Így télen a rétegezést alkalmazom, ami egy kis pluszt ad az összeállításhoz, illetve ékszerekkel teszem különlegessé.

Remélem, hogy tudtok inspirálódni a fotóimból, és nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki ezt a módszert, ha nem is egy hétre előre, de legalább egy nappal előre. Szerintem főként én is így fogok tervezni, de este mindenképp kikészítem a másnapi ruháimat, hogy reggel ne is kelljen gondolkodni, csak felvehessem.

//Kamilla


I N S T A G R A M

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükKövess Instagramon és Facebookon is!