Mindent az ültetőkártyáinkról

Gondolkoztam rajta, hogy az összes grafikai elemet egy bejegyzésben mutassam-e be, de az ültetőkártyáink olyan különlegesek voltak, és annyira szerettük őket, hogy külön posztot szentelek ennek a témának.

A szervezés elején nem is gondoltam még semmi extrára a kártyákkal kapcsolatban, úgy terveztem, hogy majd biztos hagyományos papír alapú névkártyákat fogok készíteni. Viszont meggyűlt a bajunk a köszönőajándék kitalálásával. Több ötletünk is volt, nekünk is tetszett a mini kaktusz vagy mini növény ötlet, de manapság minden második esküvőn ez a köszönőajándék, így elvetettük ezt az ötletet. Eszünkbe jutott még a virágmag is, de valahogy nem éreztük annyira frappánsnak ezt sem. Így jutottunk el oda, hogy eldöntöttük, legyen az ültetőkártya egyben a köszönőajándék is. Pinteresten kezdtem keresgélni, és ott bukkantam rá az ásvány ültetőkártyákra. Kapóra jött, mert amúgy is szeretem az ásványokat, van is jó pár darabom, amiket az esküvőn is felhasználtunk, most pedig az otthonunkat díszítik.

Elsőnek hegyikristályt szerettünk volna, de nagyon nehéz volt szépen írni rá, így elvetettük ezt az ötletet, és milyen jól tettük. Zöld achát szeletekre esett a választásunk, ami szerintem sokkal ütősebb volt. Tökéletesen illeszkedett a dekorhoz is, mivel az esküvőnkön több helyen is visszaköszönt a zöld szín.

Arany tintával írtam rá a neveket, mert az arany is az egyik fő színe volt az esküvőnknek. Ahogy láttam, mindenkinek nagyon tetszett ez a megoldás, a fotókon is nagyon jól nézett ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük



Kövess Instagramon és Facebookon is!