Az én egyedi menyasszonyi ruhám

A mai bejegyzésben el szeretném mesélni nektek a menyasszonyi ruhám történetét. A lánykérés után természetesen az első gondolataim között ott volt, hogy vajon milyen lesz a ruhám. Azt már a kezdetektől tudtam, hogy teljesen egyedi ruhát szeretnék, ami csak nekem készül, az én elképzelésem szerint. Egy kedves barátomnak pont a lánykérésünk előtt volt az esküvője, neki is egyedileg készített ruhája volt, nagyon tetszett maga a ruha is, és az is, amit a tervezőről mesélt, így akkor már ott volt a fejemben ez a tervező, mint lehetséges opció.

Természetesen mentem barátnőkkel szalonokba ruhát próbálni, szerintem kell az az élmény is, és így legalább több stílust felpróbálhattam. Nem éreztem azt egyik ruhán sem, hogy teljes mértékben az én stílusom lenne, és az esküvőmön nem akartam kompromisszumot kötni, így őszre eldöntöttem, hogy a barátnőm által ajánlott Jónás Annát fogom megkérni, hogy tervezze meg az én menyasszonyi ruhámat.

Már az emailek váltásakor is nagyon közvetlen volt, szimpatikus benyomást keltett bennem, a személyes találkozókon pedig olyan érzésem volt, mintha már régóta ismernénk egymást. Sokat beszélgettünk, Anna nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megismerje a menyasszonyai személyiségét, és így még jobban az igényekhez mérten tudja megtervezni a ruhát.

Azt hiszem négy személyes találkozónk volt, ebből egy alkalommal csipkét mentünk kiválasztani, ami egy nagyon érdekes és jó élmény volt. Ezerféle csipkét megnéztem, nehéz volt a választás.

Igazából sok dolgot nem tudtam biztosra, amikor először leültünk beszélgetni. Annyit tudtam, hogy csipke felsőrészt szeretnék, mély hátkivágást és tüllszoknyát, valamint, hogy nem szeretnék hófehér ruhát, fűzőt és abroncsot sem. Sokat ötleteltünk, szóba jött a hosszú ujj is, de a melegre való tekintettel elvetettem ezt az ötletet. Anna állt elő a pici csipke ujjal, ami nagyon megtetszett.

Csipkét nagyon nehéz volt választani, másodjára Gáborral mentem vissza az üzletbe nézelődni, mert nem voltam benne biztos, hogy jót választottam első alkalommal. Másodjára viszont megtaláltuk a tökéletes csipkét. Nagyobb minták voltak rajta, ami szerintem látványosabb volt, arany szálakkal volt kivarrva, és gyöngyök díszítették, kicsit csillogott is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen csipkét fogok választani, de az egyszerű A-vonalú szoknyához jól illett valami extrább felsőrész. A mély hátkivágás is különlegesebbé tette az összképet.

Maga a ruha elkészítése két hónapot vett igénybe, április végére már készen is lett, aminek nagyon örültem. Gábornak nem mutattam meg, ő az esküvő napján látta először a ruhámat.

Nagyon jól éreztem magam az esküvőnkön a ruhában, és mindenki azt mondta, hogy teljesen én voltam. Magabiztos voltam benne, és nagyon kellemes és kényelmes viselet volt. Talán annyi negatívumot tudnék mondani, hogy a második tányér vacsorát már nem tudtam letolni, mert szorított volna a ruha… 😀

Ha esküvőd lesz, vagy csak szeretnél egy csodás alkalmi ruhát valamilyen eseményre, akkor fordulj nyugodtan Annához, csodát alkot 🙂

Anna facebook oldala: https://www.facebook.com/annajonasdesign/?ref=br_rs


Fotók: Just Stay Natural

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükKövess Instagramon és Facebookon is!